Meer kwalitatieve sollicitaties via Farma Magazine

Farma Magazine is het platform om Farmaceutische Industrie professionals te bereiken. Dagelijks bezoeken duizenden Farmaceutische Industrie professionals Farma Magazine waardoor uw vacature snel bij de juiste personen onder de aandacht komt en u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op uw wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: contact met de beste kandidaten.

Waarom Farma Magazine?

  • Farma Magazine wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor Farmaceutische Industrie professionals
  • De website wordt maandelijks bezocht door duizenden Farmaceutische Industrie professionals (24.000 per maand)

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met één van onze media-adviseurs via 085 303 2660 of per e-mail sales@exenzo.com. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€349,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€85,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van Farma Magazine brengt vraag en aanbod van vacatures van Farmaceutische Industrie professionals effectief bij elkaar. Met Farma Magazine blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Farma Magazine vinden Farmaceutische Industrie professionals snel relevante vacatures.